martes, 22 de diciembre de 2009

Intervenció de síntesi al blog

El fet de crear un blog ha estat una experiència molt diferent a les ja fetes i molt interessant.
Aquest conté pràctiques sobre les distintes assignatures realitzades durant aquest semestre.
Cada alumne té el seu blog i entre tots compartim activitats, gustos, formes, interessos, apunts...entre altres característiques, ajudant-nos si necessitem ajuda alguna vegada.
He anat publicant entrades al blog quan creia necessari fer-ho, quan volia destacar alguna cosa important...però tampoc he volgut posar-hi tot d'apunts per què no crec que sigui necessari que estiguin tots.

Penso que crear un blog és una bona manera d'endinsar-nos en les noves tecnologies, en nous programes, en noves pàgines webs desconegudes fins ara. És un bon mitjà per aprendre aquestes coses i en un futur, nosaltres, poder aplicar-les a les nostres escoles, ja que, avui dia tothom o casi tothom necessita d'aquesta tecnologia per moure's pel món.


Destacaré dues intervencions: l'Audacity i el Viquipèdia.

L'Audacity, perquè m'agrada molt la música i hem sembla una manera molt interessant de jugar amb aquesta, amb les veus, pujar i baixar tons, silenciar...etc. En definitiva una manera molt original i innovadora per a mi, modificar un arxiu àudio al teu gust.


El Viquipèdia, perquè no sabia que qualsevol persona pogués modificar l'informació, pogués editar-la. M'ha agradat poder crear una pàgina nova amb el meu grup: Marta Muñoz, Silvia de Dios i jo.
Hem quedo amb el que après gràcies al llibre d'estil, com: fer enllaços interns i externs, crear referències, citacions...entre altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario